Wie zijn wij

Een passie

voor

kasten

Wandkast

Wie zijn wij

EsBa kasten is een bedrijf dat in 2022 is opgericht door mij, Joey. Na jaren in dienstverband gewerkt te hebben in de meubelbranche, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen die ik zelf voor ogen heb. Met mijn technische achtergrond is eigenlijk niks te gek en ik hou wel van een uitdaging. Daarom blijft mijn werk meestal niet bij standaard kasten of meubels. Samen met de klant creëren wij een mooi ontwerp en voeren het uit.

Contact opnemen

Uw wensen bespreken en professioneel advies

Uitwerken,  inmeten en offreren

Bouwen en plaatsen

Hoe gaan wij te werk

Contact opnemen

Het begint uiteraard met contact opnemen. Dit kan telefonisch, via de email of ons contactformulier. Nadat we uw aanvraag met wensen ontvangen hebben nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om u kennis te maken en uw wensen te bespreken.

Uw wensen bespreken en professioneel advies

Wij komen bij u langs om kennis te maken en om uw wensen voor een kast of meubelstuk te bespreken. Daarbij adviseren we u uiteraard bij uw keuzes waarbij wij gebruik maken van onze jaren lange ervaring. Het doel van dit gesprek is om een goed beeld te krijgen van uw wensen zodat wij helder hebben wat daarvoor moet gebeuren. Maar nog belangrijker is dat u weet wat u van ons kan verwachten, zodat het resultaat overeenkomt met uw wensen!

Uitwerken, inmeten en offreren

Naar aanleiding van uw wensen gaan wij de kast of meubelstuk verder uitwerken. We maken een compleet plaatje, verwerken deze in een voorstel met offerte en sturen dit naar u op. Uiteraard bent u dan nog vrij om wijzigingen door te voeren totdat alles naar wens verwerkt is in de offerte. Zodra de offerte naar tevredenheid is gaat u akkoord en kunnen wij beginnen met bouwen. Mogelijk komen we, afhankelijk van de aangepaste wensen, nog één keer langs om te controleren of alle maten kloppen zodat we bij het plaatsen niet voor verassingen komen te staan.

Bouwen en plaatsen

De wensen zijn omgezet naar een ontwerp, de offerte is getekend en dus kan het bouwen van de kast of het meubelstuk beginnen. In onze werkplaats word het ontwerp gerealiseerd naar het meubel waarbij we alles zorgvuldig controleren. Als alles gereed is maken we een afspraak met u om de kast te plaatsen of het het meubelstuk te leveren.

Goed om te weten

Wij zijn aangesloten bij de VLOK, dit is de branchvereniging voor vakmensen.

VLOK-logo